Presidenti amerikan Donald Tramp vizitoi një spital ushtarak në periferi të Uashingtonit dhe për herë të parë në opinion ka mbajtur maskë mbrojtëse për shkak të pandemisë së koronavirusit.

T mobile In article [1]

Kur jeni në spital…mendoj se pritet të mbani maskë”, deklaroi ai gjatë daljes nga Shtëpia e bardhë.