Dje rreth orës 11 e 30 minuta, në Tetovë është arrestuar 46-vjeçarja L.E. nga Kukësi, Republika e Shqipërisë, me dyshimin se ajo po qëndronte ilegalisht në vendin tonë informon Tetovasot.
E njëjta iu dorëzua Departamentit për krimin ndërkufitar, migracionin, të huajt dhe riatëdhesim në Gostivar për procedura të mëtejshme.Ts.