Një lajm i jashtëzakonshëm vjen nga Spanja. Policia spanjolle ka filluar hetimet në rajonin “Navara”, për zhvillimin e një ndeshje të futbollit në mes personave pozitiv dhe atyre negativ me koronavirus. Spanja është një ndër vendet më të goditura nga pandemia “Covid 19”, ndërsa më shumë 28 mijë persona kanë humbur jetën nga virusi vdekjeprurës.

Opinoni në Spanjë është hidhëruar, duke potencuar se edhe pas një tragjedia të tillë, ka persona që ironizojnë tërë situatën dhe më tepër i rrezikojnë jetët e shumë njerëzve.

Një gjë është e sigurtë, se në rast se policia spanjolle zbulon organizatorët dhe pjesëmarrësit në këtë ndeshje, do t’I dënojë me dënime shumë të larta.