Gjatë natës së kaluar në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar gjithsejtë 359 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse.

Ministria Për Punë të Brendshme në kontinuitet bën thirrje për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.