Janë regjistruar 301 shkelje lidhur me masën për mosmbajtje të maskave, gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.