“46 vjeçari me inicialet D.O. Nga Kërçova cilësinë e profesorit dhe kujdestarit të klasës në shkollën fillore në Kërçovë, nxënësve u ka ndarë dëftesa edhe pse e ka ditur se ka nënshkruar deklaratë për vetëizolim të obliguar”, kështu thuhet në njoftimin e sektorit për punë të brendshme në Ohët, njofton INA
Personi në fjalë dyshohet se ka kryer vepër penale “mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë kohës së pandemisë”. I njëjti është shoqëruar nga Stacioni i Policisë në Kërçovë.