Princ William ka dërguar familjen e tij në vendin ku ai i kalonte pushimet e fëmijërisë para se fëmijët George dhe Charlotte të kthehen në shkollë, kanë thënë burimet.

William the Kate janë parë duke e shijuar motin dhe janë ndalur për t’i përshëndetur pushuesit e tjerë të cilët ciklonin rreth Trescos.

T mobile In article 1

Familja mbretërore vendosi të shëtisë rreth ishullit.

“Ata vendosen të ikin për pak kohë para se fëmijët të kthehen në shkollë”, ka thënë një burim.