Masën për mbajtjen e maskave, në 24 orët e fundit në territorin e të gjithë shtetit, nuk e kanë respektuar 357 qytetarë, bëri të ditur MPB-ja.

T mobile In article 1

Nga policia u bëjnë apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.