Paradite në parkingun e qendrës tregtare “Gara” afër autostradës Kërçovë – Osllomej, u dogj një furgon, i cili shpërndan bukë.

T mobile In article 1

Shoferi i furgonit, ka dalë nga automjeti me kohë, dhe u shkaktua vetëm dëm material. Ekipi NJZT-së Kërçovë ka ndërhyrë në shuarjen e zjarrit, gjë që parandaloi që zjarri të përfshinte automjetet që ishin në afërsi të furgonit. Policët dhe automjeti i ambulancës kanë mbërritur në vendngjarje.