Policia ka regjistruar 412 shkelje për mosmbajtje të maskës në 24 orët e kaluara në territorin e gjithë shtetit.

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB, përsëri u bën thirrje qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19.

Loading...