Një ngjarje e pazakontë është shënuar në kryeqytet mes disa vajzave stríptíste dhe disa burrave në moshë. Pamjet e siguruara nga Faxweb.al tregojnë momentin që bëjnë festë të çmèndùr pranë një pishine, ku janë gjysmë të zhvèshùr dhe preken në zona íntíme me njëri-tjetrin.

Pamjet janë parë edhe live nga disa persona, pasi vendi ku kanë zgjedhur për të kaluar çaste íntíme, është mjaft i èkspòzuar. Duket se ata po festojnë një ditëlindje pasi pas tyre shkruhet “Edhe 100”.