Pa ujë sot do të jenë një pjesë e përdoruesve të zonës së dytë (rreth 50 shtëpi) në rrugën “Hristo Tatarçev” për shkak të një defekti në rrugë F-2 në atë rrugë, njoftoi NP “Ujësjellës dhe kanalizim” – Shkup.

T mobile In article [1]

Për shkak të riparimit të rrjetit të ujësjellësit F-80mm në rrugën “Ivan Haxhinikollov” udhëkryqi me “Skënderbeun”, ndërprerje të furnizimi me ujë do të kenë përdoruesit e rrugëve “Ivan Haxhinikollov”, “Branko Zarevski” dhe “Skenderbeu” nga ora 14:00 deri në përfundim.