Për shkak intervenimit teknik në sistemin elektro përçues në qytetin e Shkupit, nesër pa energji elektrike do të jenë disa pjesë të komunë së Gazi Babës.

“Në periudhën nga ora 07.45 deri në orën 15:30 pa energji elektrike do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve të lagjes Stajkovc edhe atë rrugët ‘Vanço Velkoski’ rr me numër 5, me numër 6, numër 8 dhe 9, numër 10 dhe “Alia Avdoviq’ dhe nënrrugët me numër 4 në komunën e Gazi Babës” informon nga QRMK Shkup.