Është ndarë nga jeta ish ushtari i UÇK-së nga Çerkezi i Kumanovës, Shefki Salihi.

Të afërm të tij theksuan se Shefkiu po vuante nga një sëmundje dhe se papritmas ndërroi jetë. Shefkiu ishte në radhët e UÇK-së në Zonën e Karadakut. Ai ka qenë aktivist i devotshëm edhe në fshatin e tij.

Të afërm të të njderit dhe shokë nga lu fta në rrjetet sociale kanë shënuar: U prehsh në paqe Shefki!

Me dhimbje të madhe pranuam lajmin për vd ekjen e parakohshme të Bashkëlu ftarit tonë Shefki Salihi.