Gjatë natës së kaluar në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar 329 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse.

Nga ky dikaster në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë protokollet dhe vendimet e Qeverisë që kanë të bëjnë me ballafaqimin më Kovid-9.