Akrepi

Të gjithë të lindurit në shenjën e Akrepit janë njerëz shumë të drejtë. Ata mbajnë shumë mëri dhe e shprehin atë sa herë i vjen mundësia. Kur janë me nerva mund të bëhën shumë agresive, prandaj duhet të kini kujdes. Gjëja që nuk duhet të harroni kurrë është se një Akrep mund t’ju mbaje inat për të gjithë jetën!

Shigjetari

Shigjetarët nuk janë për t’u patur frikë, por kur ata janë me nerva nuk lënë gjë pa ju thënë. Shpërthimi i tyre është shumë i keq dhe gjëja e vetme që duhet të bëni është të mos i kundërshtoni në ato momente. Pasi qetësohen dhe i ulen nervat, ata e kuptojnë se e kanë ekzagjeruar dhe kërkojnë falje.