Ministri i Brendshëm Naqe Çulev nënvizoi se gjatë ditës së sotme që nga hapja e vendvotimeve e deri në mbylljen e tyre janë regjistruar 151 shkelje, 31 prej të cilave nuk janë konfirmuar.

“Procesi zgjedhor dhe masat e MPB-së, deri në ora 20:00 gjatë ditës, gjegjësisht nga hapja e vendvotimeve janë regjistruar 151 raste 31 prej të cilave nuk janë vërtetuar”, tha Naqe Çulev, ministër i brendshëm.