Në tubimin në Veles, kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickovski vazhdoi akuzat për tradhti kombëtare ndaj kreut të LSDM-së Zoran Zaev. Sipas tre qeverisjes paraprake të LSDM-së kanë dëmtuar rëndë simbolet e shtetit. Shtoi se kryesia aktuale e LSDM-së tani ka për qëllim të bëjë federalizimin e Maqedonisë.

T mobile In article [1]

Ne duhet bashkërisht të shkruajmë histori të re, krenare, të ndershme, të denjë. Mjaft nga politikanë elitar të cilët politikën e kuptojnë vetëm në kolltukët e shtrenjtë prej lëkure, qilimët e kuq dhe të trash persian dhe duke u vozitur në limuzinat”-tha Hristijan Mickovski, VMRO-DPMNE.