Një shtetas i Shqipërisë, i cili para disa javëve është paraqitur si i zhdukur, është gjetur i vdekur në Shkup.

“R.K. i cili para disa javësh është paraqitur i zhdukur, është gjetur i vdekur në Maqedoninë e Veriut. Trupi i tij i pajetë është gjetur i groposur në Shkup. Nga ADN-ja e bërë dhe shenjat nga gishtërinjtë, është konfirmuar identiteti i tij”, transmetojnë mediumet në Shqipëri.

Ballkan ueb thekson se bëhet fjalë për Rik Beu (35), banor i Krevidi në Kavaj.