Janë publikuar pamjet e njërës prej të paktën 10 vjedhjeve të kryera nga një 21 vjeçar dhe një i mitur në qytetin e Durrësit.

Këto janë pamjet e grabitjes që të rinjtë kryen mbrëmjen e djeshme në një lokal të qytetit, nga ku morën 100 mijë lekë të vjetra.