Duket se ankesat e shqiptarëve për bukë, nuk janë bindëse për kryetari i Bashkisë së Lezhës.

Pjerin Ndreu ka ironizuar sjelljet e shqiptarëve që sipas tij ankohen se nuk kanë punë e po vdesin për bukë, dhe nuk duan të punojnë.

Ai shkruan se ata qahen për të ngrënë ndërsa janë me gotë rakie përpara dhe me barkun te goja nga mbipesha.

T mobile In article [1]

“Nese doni njerez qe bertasin se skane pune dhe per pasoje po vdesin per buke, i ke me shumice. Ama nese kerkon punetor per pune nuk gjen.

Vij thote por me marre rrogen, jo me dale ne pune, ose ne nje pune qe dal kur te dua e ik kur te dua. Se mos gabon e i gjen pune ne privat se e merr per fyerje te rende ! Dhe pastaj te gjithe qahen se po vdesin per te ngrene me gote rakije perpara dhe me barkun te goja nga mbipesha!”, shkruan Ndreu.