Më datë 23.07.2020 në orën 10 e 30 minuta, në SPB Tetovë, është denoncuar se para hyrjes për në fshatin Leshkë, në një objekt në ndërtim përskaj rrugës magjistrale Tetovë-Jazhinëcë, deri sa personi Sh.Sh. (26) nga fshati Gjermë e Tetovës dhe D.D. (42) nga fshati Radiovcë komuna e Bërvenicës kanë qenë duke krye punë ndërtimore në kompaninë e 70-vjeçarit O.B. nga Tetova kanë kanë pësuar lëndime trupore. Dy të lënduarit menjëherë janë transferuar në Spitalin Klinik të Tetovës për tu ofruar ndihmë mjekësore.
Punohet në zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.Ts