Edhe pse në moshë, David Silva pritet që të mos largohet nga Europa

Sipas ESPN-së, Lazio dëshiron që ta këtë në skuadër mesfushorin e Manchester City – David Silva, si transfer të lirë.

T mobile In article [1]

Klubi italian kanë vazhduar bisedimet për një marrëveshje të mundshme me përfaqësuesit e 34 vjeçarit në Romë javën e kaluar.

Silva ka kaluar 10 vitet e tij të fundit në City, por karriera e tanishme skadon në fund të këtij sezoni dhe ai ka konfirmuar se do të largohet.