Para pas çastesh mësohet se te “Rruga e Plastikave” ka pasur një incident të armatosur, me ç’rast jozyrtarisht mësojmë se ka mbetur i plagosur një person identiteti i të cilit ende nuk dihet.

Menjëherë pas incidentit në vendngjarje kanë dalë ekipet e policisë.

Deri në këto çaste nga MPB-ja nuk kanë dhënë asnjë detaj se kush është plagosur dhe cilat janë motivet e këtij incidenti.