Rhian Sugden ka treguar asetet e saj dhe belin e hollë në të brendshme kurse ka tregu se shumë shpejt do ta zvogëlojë gjoksin

Ajo është e njohur për gjoksin e saj të përmasave të mëdha, por që tani ajo do ta zvogëlojë.

Rhian Sugden ka treguar sot asetet e saj në bikine të tejdukshme.

Modelja 33 vjeçare ka treguar gjoksin e saj por meshkujt do ta kenë këtë mundësi për herë të fundit pasi që ajo do ta zvogëlojë atë.

T mobile In article 1