Ministria e Punëve të Brendshme njofton se dje një 34-vjeçar nga Kumanova ka sulmuar fizikisht një police gjatë detyrës.

Ngjarja ka ndodhur në udhëkryqin mes rrugës “Done Bozhinov” dhe bulevardit “Revulucioni i Tetorit”.

T mobile In article 1

“D.T. (34) nga Kumanova ka refuzuar urdhrat e zyrtares së policisë, e cila po kryente punën rutinë rreth një aksidenti trafiku që kishte ndodhur paraprakisht dhe njëkohësisht ka sulmuar fizikisht nëpunësen e policisë”, thuhet në raportin e MPB-së.