Kompania gjermane Emobs dëshiron të ketë një automjet elektrik modular që mund të përshtatet për qëllime të ndryshme.

eBussy është emri i një automjeti të lehtë elektrik nga Gjermania që do të dalë në treg në vitin 2021.

Automjeti është më shumë se një makinë, thotë në faqen e internetit të start-up-it.

Ky automjet mund të shndërrohet në një karrocë të konvertueshme, kamionçinë, furgon në vetëm disa hapa të thjeshtë.

eBussy do të ketë një bateri me një kapacitet prej 30 kWh.

T mobile In article 1

Pesha e zbrazët e makinës, e cila ka dimensione 3.5 x 1.6 x 1.9 metra, është midis 450 dhe 600 kilogramë. Ajo duhet të jetë në gjendje të transportojë deri në 1.000 kilogram ngarkesa. Shpejtësia më e lartë është 90 km / orë.

Kjo makinë do të ketë një çmim bazë prej 15.800 euro.