Kelly Brook ka zbuluar se si seksi po përmirësohet me moshën.

Modelja 40 vjeçare ka thënë se më në fund ndihet mirë me vetën e saj dhe se i dashuri e saj e pëlqen një femër me linja perfekte në shtrat.

T mobile In article 1