Ylli i Kapiten Amerikës, Chad Evans, i dërgoi një videomesazh Bridger Walker, 6 vjeç, i cili shpëtoi motrën e tij katër vjeçare nga një sulm qensh. Walker u plagos rëndë dhe iu deshën një operacion dy orësh dhe 90 qepje në fytyrën e tij.

“Kapiteni Amerika këtu, kështu që lexova historinë tuaj, pashë atë që bëtë dhe jam i sigurt që keni dëgjuar shumë nga këto gjatë dy ditëve të fundit, por më lejoni të jem një tjetër që t’ju them, mik, ju jeni një hero, ajo që bëtë ishte kaq e guximshme, aq vetëmohuese, motra juaj është aq me fat që ju ka si vëlla të madh. Prindërit tuaj duhet të jenë kaq krenarë për ju “, tha Evans në një videomesazh të postuar në një faqe në Instagram të filluar nga tezja e Walker . “Unë jam duke shkuar për të gjetur adresën tuaj dhe unë do të ju dërgoj një mburojë autentike të Kapiten Amerikës sepse mik, ju e meritoni atë.”

Kur babai i Walker e pyeti pse u hodh në mes të motrës dhe qenit, ai thuhet se u kishte thënë atyre: “nëse dikush duhej të vdiste, unë mendova se duhet të isha unë”, sipas deklaratës së familjes të marrë nga CNN.