Gold AG ka ardhur me reagim lidhur me xhaminë.

Në kryeqytet dje është mbajtur një protestë kundër ndërtimit të xhamisë së madhe.

Një numër i vogël protestuesish kishin dalur për të kundërshtuar ndërtimin e xhamisë në sheshin “Skënderbeu”.

Lidhur me këtë ka pasur reagime të shumta dhe nuk ka munguar as ai i Gold AG.

“Nëse thu duam shkollë e nuk duam xhami. Dije se aty edukohet fëmija yt që nesër mos të braktisë ty. Nëse thu dua spital e jo xhamia të marohet. Dije se xhamia është vendi ku zemra shërohet.Nëse kërkon fabrikë e xhaminë se deshe kurrë. Dije që xhamia është fabrika që mashkullin e bën burrë”, u shpreh Goldi pranë një postimi në llogarinë e tij në Facebook.