Janë çifti më interesant në skenën e estradës kosovare

Fero dhe modelja Arbenita Ismajli janë parë të përqafuar sot në disa fotografi, derisa duket se edhe ata kanë qenë të ndarë gjatë gjithë periudhës së koronavirusit.

Ata janë parë tepër të lumtur në disa foto që ka postuar edhe Arbenita e edhe Fero në profilet e tyre në Instagram.

Ndryshe, çifti janë të përfolur për shkak të ribashkimeve të tyre të shpeshta derisa lidhja e tyre mund të konsiderohet si një lidhje jo stabile por që të dy ndjenjë një dashuri të madhe për njëri-tjetrin.

T mobile In article [1]