T’i humbasish zgjedhjet në “Komunën tënde” si lider partie, si bartës liste, si kryetar komune, në koalicion me LSDM dhe ende të manifestoni guxim dhe kredibilitet për t’i mbrojtur interesat e shqiptarëve është thjeshtë mos njohje e vetvetes.
Vjedhja dhe dhunimi i votës, shpifja dhe mashtrimi shumë shpejtë u kthyen bumerang.

Unë për vete veç më do ta kisha dhënë dorëheqjen, por për ta bërë këtë duhet të kesh sedër dhe ndjenën e qartë të vlerësimit real për veten.

Fatmir Izairi