Një makinë është kapluar nga zjarri në bulevardin “VMRO”, përball Postës së Maqedonisë. Tani për tani nuk ka informata se si ka ardhur deri tek zjarri dhe nëse ka apo jo persona të lënduar.

Nga njësiti i zjarrfikësve njoftojnë se zjarri është shuar dhe se në terren kanë intervenuar dy automjete dhe 8 zjarrfikës.