Kryetari i KSHZ-së, Oliver Derkoski ka konfirmuar se sulmi kibernetik ndaj ueb faqes së Komisionit është denoncuar në Departamentin për krime kibernetike në MPB. Megjithatë, Derkoski ka deklaruar se nuk bëhet fjalë për manipulim të rezultatit zgjedhorë dhe se nuk pret ndryshim të madh të mandatave. Denoncimin e kanë konfirmuar edhe policia.