Pas këngës “Running” të cilën e solli në kohë pandemie, këngëtarja me origjinë kosovare, Dafina Kastrati godet me projektin e radhës muzikor.

“Baby not tonight” është një këngë goxha eksperimentuese dhe që e sjell Dafinën më ndryshe si në performancë ashtu edhe në paraqitje fizike.

T mobile In article 1

Vetëm pak orë pas publikimi, projekti ka marrë komente tejet pozitive dhe nga e premtja ka filluar të bëhet pjesë e toplistave mizikore më Gjermani.