Zëvendëskryeministri Bujar Osmani ka deklaruar se të gjithë së bashku mund të shkatërrojmë dypolin që e kanë bërë LSDM dhe VMRO-DPMNE dhe e kanë kindapuar shtetin informon TetovaSot.

“Meri, Marija, Sead Zejnel, Blagojcо, Zlatko, Jasmina në mbështetje të Kryeministrit të parë shqiptar. Shqiptarët kërkojnë mandatin për të udhëhequr shtetin dhe për të rënuar dypolëshin vmro-lsdm që ka kidnapuar shtetin 30 vite dhe për këtë po marrim mbështetjen e të gjitha komuniteteve”, ka shkruar në profilin e tij në rrjetin social Facebook, Osmani.

T mobile In article [1]