Sipas rezultateve të para Bashkimi Demokratik për Integrim prinë bindshëm në Çair në njësitë zgjedhore 1 dhe 2

Këto rezultarte tregojnë se BDI ka epërsi 2 me 1 kundrejt partive tjera shqiptare