Në komunën e Butelit, respektivisht në vendvotimin me numër 2909 në shkollën Zhivko Brajkovski në orën 12:30 një qytetare është kapur duke fotografuar votën.
I njëjti është arrestuar dhe po merren masa ndaj tij. Procesi ishte ndërpre për disa minuta, por tani po vijon pa pengesa.