Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, ka njoftuar opinionin që ka realizuar biseda telefonike me liderët e partive politike shqiptare në vend.

“Të nderuar miq, ju faleminderit për mbështetjen tuaj të madhe dhe për zhvillimin e një proçesi shembullor zgjedhor gjer në këto çaste.

Sot pranova mijëra urata nga të gjitha trojet tona për të cilat jam shumë mirënjohës.

Gjithashtu, sot realizova biseda telefonike me Kryetarin e PDSHsë z. Menduh Thaçi, dhe Kryetarin e Lëvizjes Besa, z. Bilall Kasami, ndërsa do të realizoj biseda edhe me Kryetarët e partive tjera shqiptare, z. Gashi, z. Sela dhe z. Memedi për ta vlerësuar bashkarisht rezultatin zgjedhor dhe për të këmbyer mendime.

Bashkë jemi më të fortë 👐.” shkruan Ahmeti në Facebook.