Mbrëmë në orët e vona, fshati Pallaticë është tronditur nga lajmi për humbjen e jetës së një të riu 30 vjeçar.

Sipas informatave të portalit “tetova1”, 30 vjeçari është ak sidentuar me motor në njërën nga rrugët e fshatit.

T mobile In article 1

Dhe për fatë të keq pl agët e ak sidentit ishin fatale për jetën e të riut.

Gjatë ditës pritet të kemi konfirmim zyrtar nga organet e MPB-së në Tetovë.