Në autostradën Tetovë – Shkup ka ndodhur në një incident mes një ‘BMW’ me targa të Tetovës dhe një ‘Nissan’, poashtu me targa të Tetovës.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme u shprehën se ka disa të lënduar si pasojë e këtij aksidenti.

Aksidenti ka ndodhur në kilometrin e katërt të kësaj autostrade, përkatësisht në rrugën për në fshatin Trebosh.

Në vendngjarje ishte ndihma e shpejtë dhe ekipi i policisë për ta vendosur në procesverbalin aksidentin.