Një rast i ri me koronavirus është identifikuar në Sarandë ditën e sotme.

Mësohet se e infektuar ka rezultuar një vajzë 25-vjeç nga fshati Mursi.

25-vjeçarja”>25-vjeçarja ishte kthyer nga Tirana ku dhe dyshohet të jetë infektuar.

Epidemiologët kanë nisur hetimin për gjurmimin e këtij rasti dhe ndërprerjen e zinxhirit të infeksionit.