Në qytetin e Shkupit aktualisht janë 1856 raste aktive me koronavirus, mes tyre edhe 8 persona të huaj dhe tre të panjohur. Komuna e Çairit edhe më tej kryeson numrin e rasteve aktive me koronavirus, gjithsejtë 262 rate. Pason Komuna e Aerodromit me 205 raste, gazi Baba me 193 e kështu me radhë.
Çair-262
Aerodrom-205
Gazi Babë-193
Kisella Vodë-179
Karposh 165
Qendër, 150, Gjorçe Petrov-129
Butel-128
Saraj-125
Shuto Orizarë-105
Studeniçan-92
Haraçinë-36
Ilinden-2
Sopishte-21
Petrovec-19
Çuçer Sandevë -12
Zelenikovë-8
Të huaj-8 dhe
3 të panjohur