Nga Ministria e shëndetësisë kanë njoftuar se në 24 orët e fundit janë realizuar 1535 testime ndërsa janë regjistruar 129 raste të reja me KOVID-19. Në Shkup-45, Kumanovë-7, Dibër-1, Shtip-25, Prilep-4, Tetovë-9, Strugë-5, Manastir-6, Ohër-3, Gostivar-9, Koçan-3, Demir Hisar-1, Sveti Nikolë-3, Kërçovë-6.

Instituti i Shëndetit Publik regjistron 109 pacientë të shëruar nga: Shkupi-60, Kumanovë-7, Shtip-16, Prilep-1, Tetovë-12, Gostivar-6, Kavadar-2, Veles-4, Vinic-1.

6 persona vdiqën, 5 pacient nga Shkupi dhe një nga Struga.