Dje në ora 15.00, 21-vjeçarja I.A. nga
Sellarca e Epërme e Tetovës, në SPB Tetovë ka
denoncuar se rreth orës 17.00, në rrugëkryqin në
mes të rrugëve ,,Ilinden” dhe ,,Vëllezrit Milladinovi”
në Tetovë, ka qenë e sulmuar fizikisht nga një grua e
panjohur, e cila pas një zënke të shkuartë verbale,
ka daluar nga vetura ,,Ford Ka” me targa të Tetovës
dhe në prezencë të fëmijëve të saj të mitur e ka
goditur.
Meren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e rastit.TS

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();