Sot u bë rregullimi dhe mbjellja e barit të fushës së sportit në Studeniçan.

Stadiumi i fudbollit në Komunën e Studeniçanit i është nënshtruar rikonstruksionimit të pjesshëm.
Fusha është me bar natyral dhe si e tillë është vendosur që të mbillet bari nga Komuna e Studeniçanit në bashkpunim me drejtuesit e FFM-së.
Po krijohen kushte të volitshme për zhvillimin e sportit në komunën tonë pasi që është një faktorë shumë i rëndësishëm për të ardhmen e rinisë së ktij vendit.
📢 Poashtu ju informojmë se stadiumi do të jetë i mbyllur për 2 javë shkaku i mbjelljës së barit, shpresojmë në mirkuptimin tuaj, ju falenderojm paraprakisht.

Loading...