Monitori i Parë në Botë i i Lojërave Dual QHD me Përputhshmërinë NVIDIA G-SYNC dhe Lakim 1000R.

Samsung Electronics, numri një në tregun e ekraneve të lojrave*, sot njoftoi lançimin global të monitorit të tij të lakuar të gjeneratës tjetër, Odyssey G9. Zbuluar në CES 2020, G9 bashkohet me G7 të lançuar së fundmi në formacionin Odyssey, i cili ka rikrijuar plotësisht përvojën e lojrave duke bashkuar elementët kryesorë të lojës së nivelit të tjetër: lakim të rehatshëm, ndërveprim gjithëpërfshirës dhe cilësi perfekte të figurës.

Performanca premium e portofolit të Odyssey është çertifikuar nga TÜV Rheinland, një organizatë ndërkombëtare, lider e certifikimit, e cila njohu monitorët e Odyssey me certifikatën e performancës më të lartë të industrisë 1000R Curved Display dhe çertifikatën Eye Comfort. Odyssey G9 është gjithashtu monitori i parë i çertifikuar për të mbështetur HRD10+, që i mundëson të ofrojë lojëra dhe përmbajtje në cilësi të parakohshme përmes një kombinimi të teknologjisë Quantum dot dhe një paneli HDR1000.

Për më tepër, dizajni inovator i Odyssey G9 fitoi çmimin CES 2020 Innovation Award në kategorinë e Aksesorëve.

“Pas njoftimit tonë të fundit për monitorin e lakuar të lojërave Odyssey G7, G9 i bashkohet tashmë portofolit si monitori i parë dual QHD me lakim 1000R. Kjo më tej solidarizon udhëheqjen e Samsung në tregun global të monitoriëve të lojërave, me risitë që ndodhin me një ritëm të paparë,” tha Hyesung Ha, Zv. President i Departamentit Vizual në Samsung Electronics. “Monitori i lojrave i lakuar Odyssey G9 i Samsung çon lojrat gjithëpërfshirëse në nivelin tjetër, duke i dhënë çdo lojtari kontrollin e duhur.”

Duke adresuar nevojat e lojtarëve për shpejtësi rrufe, shpërqendrime minimale dhe reagim maksimal, G9 vjen me risitë më të fundit të ekranit nga Samsung. G9 me 49 inç është monitori i pare i lojrave të parë Dual Quad High-Definition (DQHD; me rezolucion 5120 × 1440) që ofron një lakim të thellë dhe gjithëpërfshirës, të parin në industry, 1000R. G9 do të ofrojë një kombinim të fuqishëm të veçorive duke përfshirë kohën e shpejtë të përgjigjes 1ms me një shpejtësi rifreskimi 240Hz dhe cilësi të qartë QLED të figurës për lojëra në dual QHD. Odyssey G9 më tej paraqet një përvojë të paprecedentë të lojërave, me skena veprimi dinamike dhe të qeta të mundësuara nga NVIDIA G-SYNC® Compatibility and Adapterive Sync në DP1.4.

Për më tepër, G9 ndjek një model inovator dhe futuristik me një pamje të bardhë me shkëlqim. Ai gjithashtu ka Infinity Core Lighting, i cili lejon 52 ngjyra të ndryshme dhe pesë opsione të efektit të ndriçimit pas ekranit. Dizajni dhe efektet e ndriçimit dallojnë nga konkurenca dhe plotësojnë çdo komponent të lojrave.

G9 i Samsung do të jetë në dispozicion globalisht në qershor. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni [WEBSITE].