Takoni Blob, organizmi pa tru dhe pothuajse 720 gjini që rigjenerohet në vetëm dy minuta nëse e pret qoftë edhe në gjysmë.

Kjo krijesë u pa nga publiku për herë të parë në kopshtin zoologjik të Parisit

Blobështë gjithashtu i aftë të mësojë dhe mund të transferojë njohuri midis organizmave.

Padyshim që kjo qënie ka shkaktuar kuriozitet te të gjithë në botë, të cilët kanë shpërndarë në mënyrë virale fotografitë krijesës.