Microsoft ka njoftuar se do të mbyllë përgjithmonë të gjitha dyqanet e shitjes me pakicë dhe do të përqendrojë përpjekjet në dyqanet elektronike dhe shërbimin e klientit.

Dyqanet kanë pasur një kohë të vështirë për sa i përket popullaritetit që nga fillimi i tyre, por mbyllja e tyre gjatë pandemisë, i ndihmoi edhe më shumë.

Microsoft do të shndërrojë katër pikat e saj në New York City, London, Sidnei dhe Redmond në Uashington, në “qendra përvoje” për të shfaqur produkte të reja për publikun.

Kompania thotë se nuk do të ketë humbje gjatë këtyre mbylljeve.