Gjëja e fundit që mund të ndodhë me mediat nga Greqia është se fqinji verior duhet të emërohet Maqedoni, por portali kryesor grek ndërkombëtar i lajmeve dhe agjensia e lajmeve “Grik Reporter” ka bërë dy herë një “gabim” të tillë! informon TetovaSot

Duke shkruar për krijimin e Shoqatës së Biznesmenëve Grekë në Maqedoninë Veriore nga 16 kompani të mëdha Greke që veprojnë në vend, përfshirë Stopanska Banka, EDS, Usje dhe Intracat, Grik Reporter përmend Maqedoninë në paragrafin e fundit dhe në etiketat poshtë tekstit.
“Qeveria maqedonase kohët e fundit hapi kufijtë e saj tokësore të Premten, 26 Qershor. Vendi gjithashtu pritet të rihapë aeroportet e saj të Mërkurën, 1 Korrik, për hyrjen e turistëve ndërkombëtarë shkruan në paragraf

Në pjesët e tjera të artikullit, përdoret “Maqedonia Veriore”.TetovaSot

Loading...